28 de maig 2007

L'escalfament global, un gran engany?

Com aficionat des de fa molt temps a la Meteorología i a la Climatología m’he interessat de forma continua pel que fa a l’anomenat “Escalfament Global”, malament dit Canvi Climàtic.

Sempre he sigut molt critic amb el tractament mediàtic que es fa d’aquest tema i conforme m’he anat documentant científicament….. més encara.

Ja se que potser estic dient una heretgia però….. i si aquest apocaliptic canvi climàtic NO FOS EN REALITAT CAP PROBLEMA?? Ningú ha pensat que potser estem devant d’un fenòmen del tot natural?? Potser no estem menyspreant el veritable motor del nostre clima i de la vida al planeta que és el Sol, enfront d’un dels gasos d’efecte hivernacle com és el CO2?? I potser no podría ser que, en contra del que es diu, fos la temperatura la que fes pujar el diòxid de carboni??

Preguntes i més preguntes!!

Si heu vist la película d’Al Gore “Una veritat incómoda” us recomeno que mireu aquest documental en el qual apareixen científics de molt alt nivell i prou coneguts en el mon de la Climatología que ens expliquen i ens raonen una altra versió diferent a la oficial.

El gran engaño del calentamiento global (Cliqueu a sobre del titol)

L'he pogut veure no a qualsevol de les TV al nostre pais, ni públiques, ni privades, ni de pagament ni tampoc a les sales de cinema, sino mitjançant aquest video amb sotstitols en espanyol insertat a la xarxa dins de Youtube. No tothom disposa dels mateixos mitjans.

Segur que després de veure'l teniu més dubtes i més preguntes al voltant d’aquest tema, però penseu que és amb dubtes, preguntes i respostes com avança la ciència, mai amb dogmes de fe.


Que disfruteu i sigueu critics!!

Etiquetes de comentaris: