08 de maig 2009

Mentides, mentides i més mentides

La posició dels governs suposadament progresistes i els seus mitjans de comunicació al voltant de tot el que te a veure amb el famós canvi climàtic em recorda cada cop més a la postura del PP envers als atentats del 11 de Març de 2.004 a Madrid. Van dir que va ser la ETA quan tots llegiem a diferencts mitjans internacionals que el terrorisme àrab era darrera de la masacre, malgrat la gent va fer-los fora per mentiders van seguir dient que ells deien la veritat i sembrant dubtes per avalar la seva versió falsa.

Doncs be, amb el canvi climàtic està passant quelcom semblant però amb els polítics "progressistes" bàsicament. Han adoptat públicament una posició i la defendran encara que sigui dient mentides a la gent.

La setmana passada, el Secretari General de l'ONU, Ban Ki-Moon va advertir que "els casquets polars es desglacen molt més ràpid del que podíem esperar fa només dos anys."

Directament, aixó és una mentida.

Us deixo un tema, traduit amb Google, d'un dels blogs sobre canvi climàtic més seguits. Incoherència sense precedents amb el missatge del gel, si no voleu llegir-lo amb espanyol macarrònic, aquest és l'enllaç en anglés.

Tot seguit teniu la gràfica que ens parla de l'anomalía del gel polar des de 1.979 i que ara és positiva (més gel que la mitjana del periode) per 355.000 km2, és a dir, com tota Alemania més de gel que en la mitjana dels darrers 30 anys.


Apart si us fixeu en el dos últims anys (als que es refereix el polític coreà) la ganància és escandalosa, tant que respecte a l'Abril de fa 2 anys tenim uns 750.000 km2 més de gel actualment.


Barak Obama diu que el CO2 és dolent per la salut (textual) quan és imprescindible per la vida, el secretari ganeral de l'ONU diu aquesta bajanada del gel i aquí no diem res de les bajanades que diuen els nostres polítics, catalans i espanyols.Realment, penso que o be son uns mentiders que tenen alguna estrategia que no volen canviar malgrat la realitat digui el contrari o, potser, els seus assessors els diuen mentides i ells no ho corroboren amb la realitat. Només cal anar a consultar pàgines de la NASA, per exemple, que és una fidel defensora del canvi climàtic, o de la NOAA.

El que és cert, és que estic escoltant moltes mentides, una rera l'altre, que dites per polítics amb carisma a gent que dirà si a tot el que diguin, es transforma en una veritat que assumeix la gent.

Aquestes coses son les que fan que perdi tota la confiança amb els polítics.

Etiquetes de comentaris: