07 de juliol 2007

07-07-07

La data d'avui és d'aquelles que es fan mirar dues vegades. Som al set del set del set, un dia singular sense dubte.

Per aquest motiu, avui tindrá lloc a diverses ciutats del mon un seguit de concerts per "lluitar" contra el Canvi Climàtic.

Sincerament, aixó ja ho trovo una descarada presa de pel dins de tota la demagogia que s'utilitza cada cop més quan parlem d'aquest tema. Masses afirmacions sense base científica, masses pronòstics que no es cumplirán i massa gent que puja al negoci de moda.

Potser soc massa dur però ja no tinc una edat per creurem les coses perque sí. I em faig preguntes, masses preguntes....

Quan costen els concerts del Live Earth?? Quina quantitat d'energía gastarán?? Quan guanya el Sr. Gore a les seves conferències mesiàniques totalment manipulades?? És, potser, el Sr. Gore un científic expert en Física o Climatología??

En definitiva, quins son els veritables interessos que hi han darrera del negoci del Canvi Climàtic??

No hagués estat millor que els diners que guanyarán els artistes, els representants, el Sr. Gore, etc, haguessin anat a parar a la gent que pateix diariament a Darfur o a Ruanda o al Sahara. A aquesta gent desvalida tant s'els hi dona que passará amb el clima, ells no hi serán d'aquí uns anyets per comprobar-ho. I tampoc s'assebentarán dels concerts d'avui. Per ells, avui és un altre dia més.....

Etiquetes de comentaris: