23 d’abril 2006

El resultat de l'experiment

Doncs aquí están els mapes que hem tingut avui. El primer correspon a 500 hPa i les isòbares, el segon al mapa de pluges i el tercer a la temperatura a 850 hPa. L'ordre és el mateix que al tema que vaig obrir fa 10 dies.

Crec que no calen explicacions.

Això només ve a demostrar que les previsions a uns quants dies poden tenir un marge d'error molt gran i no cal refiar-se gaire. Per això, quan arriba un periode de vacances i volem saber quin temps ens fará aquella setmana que marxem, no és correcte prendre-s'ho al peu de la lletra, com molt els dos o tres primers dies.

Ja veieu, d'una previsió que anunciava pluges intenses amb un ambient força fresc hem tingut un dia amb força sol, sense pluja i un ambient molt agradable.



Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tu ho has dit, no calen comentaris.L´únic que podriem dir que han encertat una mica és amb els centres d´acció d´altes pressions.Respecte a les "baixes" està clar que són de més dificil preveure. Cada cop tinc més dubtes , inclús, de si són una eina vàlida per entreveure tendències...sincerament porten una ratxa bastant nefasta. Potser quan arribi l´estiu els hi serà més fàcil.

20:54  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home