26 de març 2006

Fotos de la setmana

Aquí us deixo unes fotos d'aquesta setmana, en la que s'han pogut veure tot tipus de nuvols i cels de tots els colors.

A les primeres imatges es poden veure cumuls que creixíen el dimarts 21 i el dimecres 22. No hi van deixar precipitació.











Una posta de sol amb tonalitats groguenques el dimecres amb aquests fractocumuls, restes dels que havien amenaçat amb tempestes, de fet, van caure algunes calamarsades cap a Osona.











El Dia Meteorològic Mundial ens va oferir un cel espectacular, en primer lloc uns cirrocumuls amb diferents opacitats i l'altre imatge, de migdia, on hi ha una veritable varietat de nuvols d'alçades diferents.











A la foto de la esquerra es pot veure de forma molt nítida el Montseny des de casa meva la tarda de divendres 24, amb una atmòsfera ben neta per efecte del vent, tal com demostren els cirrus difuminats que s'observen.

A l'altre imatge, la posta de sol de diumenge comença a donar tonalitats curioses.











Les darreres també són de la posta de sol de diumenge, a la de la esquerra hi veiem un avió deixa la seva estela entre tants nuvols i a la de la dreta, qualsevol diría que aquests altocumuls seríen l'aurora boreal.


Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger Diego Lázaro said...

Unes fotos molt xules! Els últims dies estem tenint uns cels força espectaculars gràcies a aquests núvols alts i mitjos. Diumenge a la tarda, a l'Empordà, vaig poder gaudir d'una impressionant posta de sol, amb un cel molt ataronjat.

Salut!

00:43  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home